OPI: Magnetics James Bond Skyfall

Deze collectie is al eventjes uit (eind 2012), maar ik kreeg deze Kerst 2 lakjes van mijn zus cadeau! Ondanks de vele potjes nagellak in mijn collectie, had ik nog geen enkel magnetisch lakje… Op één of andere manier spraken ze me niet meteen aan (had de indruk dat deze meestal in aard/metaal kleuren kwamen). Tòt ik deze kreeg: een mooi donkerroze vòl glitters en een classy gouden lakje! 
Let’s try these babies out!

Elk lakje komt in een mooi doosje, met telkens een andere magneet. Zo is de roze magneet een streepjes patroon, terwijl de gouden variant eerder ruitjes vertoont! Je knijpt de magneet dicht voor enkele seconden, terwijl de nagellak nog nat is. Dit doe je dus best vinger per vinger!

Bond, James Bond is een mooie gouden metallic lak. Wanneer je de magneet gebruikt, wordt hij iets donkerder, bronzer van kleur! Pretty! Het effect is ook heel goed gelukt: op elke nagel komt een leuk ruitjes patroon te voorschijn! Ik drukte de magneet zo’n 10 seconden dicht; dat kan natuurlijk ook minder als je een minder opvallend patroontje wilt. De lak droogt glanzend op en dekt goed na 2 laagjes! 
Morning, Moneypenny is een hele mooie roos-paarse kleur, mét extra hologlitter! I love this stuff! 🙂 

Ook deze wordt na het gebruiken van de magneet een tikkeltje donkerder, eerder naar het paarse toe. Wat ik minder vind aan deze is dat hij niet glanzend opdroogt, maar eerder naar de matte kant. Een extra topcoat kan dit natuurlijk verhelpen. De holo glitters uit het flesje, mochten ook iets meer zichtbaar zijn. De bijgeleverde magneet toont streepjes, maar vormt eerder een ‘chrevron’ patroon en soms zelfs meer een ‘x’.
Conclusie: I love these! Ik ga zeker eens proberen om de magneten met elkaar te wisselen, want persoonlijk vind ik de gouden magneet een duidelijker effect geven dan de roze, die eerder subtiel is. Very cool stuff wel, misschien moet ik magnetische lakjes in vervolg toch nog maar eens een kans geven!
Deze lakjes kwamen uit de OPI James Bond collectie van eind 2012 en zijn dus niet meer verkrijgbaar, maar misschien kan je ze nog ergens vinden in de grabbelbakken, zoals mijn zus (bij Inno) 🙂
Wat vind jij van de magnetische lakjes trend? Welke heb jij?
Liefs,
Natalie

57 thoughts on “OPI: Magnetics James Bond Skyfall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *