Jeanne en Provence

Net voor Kerst kon je bij Hanne leuke pakketjes winnen Jeanne en Provence! De retro, old skool verpakkingen spraken me meteen aan (duuuh, de verpakking is altijd een beslissende factor bij mij als grafist). Als bij wonder won ik een pakketje, maar besloot het cadeau te geven aan mijn mama, omdat zij zo’n zeep fanaat is ๐Ÿ™‚ 

Jeanne en Provence begon in Grasse rond 1978 en is enkel verkrijgbaar bij Di. Wanneer je graag een goede kwaliteit hebt voor een fijne prijs, dan is dit merk zeker iets voor jou! Bovendien zijn alle producten zonder parabenen gemaakt en niet getest op dieren, en bevatten ze geen dierlijke vetten! En hoe mooi zijn de verpakkingen? Deze vintage looking flesjes staat mooi in elke badkamer!

Dit kreeg ik in mijn pakketje:


Een douchegel met een heerlijke perzikgeur! Dit is qua geur echt een hemels product! Heel zacht en fruitig (ruikt naar die Haribo snoepjes ^^)! Naast de douchegel zat er ook een handzeep bij in een mooi pompflesje! Deze is heel vergelijkbaar met de Verbena reeks van L’Occitane: frisse citrus geuren, helemaal perfect voor de zomer en frisse handjes! 


Verder zat er ook nog deze mooie tube in! Ook een douche product; maar deze keer een hydraterende crรจme met een heerlijke amandelgeur! Deze is dan weer perfect voor de winter!


En als laatste vond ik twee mooie, vintage looking zeepjes terug! Ouderwetse zeepbollen vind ik nog steeds het leukst! Eentje in “Rose” en ‘Douceur de lait”!

De exacte prijzen weet ik niet, maar bij Hanne kon ik hier en daar al wat terug vinden over Jeanne en Provence en lijken de prijzen te liggen tussen 2,50 euro en 6,95 euro!

Ik spring zeker eens mijn Di binnen om te kijken wat ze nog allemaal hebben van ons Jeanne!

Kenden jullie dit merk al?

37 thoughts on “Jeanne en Provence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *