Aussie Take The Heat Conditioner

Aangezien mijn haar nooit goed weet wat het wil, gebruik ik dagelijks mijn stijltang. Warmte is natuurlijk echt niet goed voor je haar, dus daarom bescherm ik het altijd met heat protector vooraleer ik aan de slag ga! Ik probeer elke keer wel een ander product uit.


Laatst kwam ik tijdens een shopping spree in Maastricht, het Aussie gamma tegen! Al heel veel over gelezen op verschillende blogs, dus ik was echt benieuwd naar dit merk! Aangezien ze Aussie niet verkopen in België en omdat Etos altijd fijne kortingsacties heeft, besloot ik deze conditioner mee te nemen. Er bestaat ook een shampoo en een 1 minute treatment van, maar ik nam alleen deze mee om te testen! 

Volgens Aussie zou deze conditioner het haar soepel en gemakkelijk doorkambaar moeten maken! Dankzij de Jojoba olie zou er zich een hittebestendig “shield” moeten vormen, waardoor je haren minder aangetast worden door de hitte. 
De geur van deze is echt heerlijk! Bovendien bevat deze conditioner geen siliconen: yes! En de werking? Hij doet het goed! Hij maakt mijn haren super zacht en glanzend, ook na het stijlen! Mijn haar voelt veel minder broos aan wanneer ik deze gebruik! Bovendien heb ik met deze conditioner geen extra doorkam-spray nodig eer ik het kam, wat ook mooi meegenomen is!
De prijzen van het Aussie gamma liggen tussen de 6,99 euro en 8,99 euro! Niet heel goedkoop, maar zeker de moeite om eens te proberen! Bovendien geeft Etos heel vaak korting of 1+1 acties! 
Hebben jullie goede ervaringen met Aussie producten?

20 thoughts on “Aussie Take The Heat Conditioner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *