Notd: soft pinks & silver

Lichtjes geïnspireerd door Aurelie haar laatste notd, ging ik op zoek naar mijn lichtste roze lakje uit mijn collectie. Ik ben echt nog op zoek naar een mooi, oud roze kleurtje!

Als jullie suggesties hebben, let me know!
(Pronails heb ik helaas niet in de buurt :(, maar Mistress & The Maid is echt nog mooier)
Ik koos voor L’Oreal Color Riche 204 Boudoir Rose, gecombineerd met een beetje zilver ‘Beyond Cosy’ van Essie (valt het op dat dit een favorietje is?)
Om alles extra shiny te maken, gebruikte ik mijn ‘gel nails at home’ kit van Essence nog eens! Benieuwd hoe lang ze deze keer blijven (heb hier al wisselende resultaten mee gehad)
Welk kleurtje kiezen jullie dit weekend?

39 thoughts on “Notd: soft pinks & silver

  1. Ik vind zo'n statement nagel-look echt super mooi! Essie heeft ook van die mooie kleurtjes he! Jammer dat de lakjes bij mij al na 2 dagen beginnen te barsten en er op dag 3 zo goed als helemaal af moeten. Ik vond hun sheer bliss een heel mooi oud-roze kleurtje 🙂 xo

  2. Ja idd, bij mij houden lakjes meestal ook niet zo lang, die van Essie blijven meestal nog het best zitten! Daarmee dat ik zo'n gellak kit van Essence kocht, ben er wel blij mee! En bedankt voor de tip, ga ik zeker eens opzoeken! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *