Q & A: 5 year journal

Vorige week liet ik me nogmaals verleiden door iets wat ik al bij verschillende bloggers voorbij zag komen! Bovendien is het idee ook gewoon heel leuk! Het 5 year journal van Potter Style: wat is het? 

Het boekje is een soort van dagboek, waarin je 5 jaar lang, elke dag een vraag moet beantwoorden! Het lijkt me vooral heel fijn om binnen 5 jaar terug te kijken naar iets wat je toen neerschreef, hoe je je toen voelde, wat je lievelingskleren waren, wat je doelen zijn. Ik ben ook vooral heel erg benieuwd of mijn wensen en doelen zullen uitkomen en bereikt worden! 
In het begin twijfelde ik erg, omdat ik echt geen zin heb om over 5 jaar te lezen over hoe er nog steeds niet veranderde, hoe dat ik nog steeds niet in New York geraakt ben πŸ˜‰ Maar bon, zorgen voor later, ik hou er goede hoop in dat alles wel in zijn plooien valt!
Welke vragen kan je verwachten? Heel gevarieerd! Enkele voorbeeldjes:
– List 3 foods you ate today
– What do you want to buy? 
– Who was the last person to make you angry?
– What was peaceful about today?
Benieuwd naar meer? Niet enkel de vragen zijn leuk, het boekje ziet er ook nog gewoon heel erg mooi uit (I’m a sucker for pretty books): check die gouden blaadjes! ^^
Ik kocht mijn boekje op bol.com voor 13,99 euro
Vinden jullie dit een leuk boekje?

30 thoughts on “Q & A: 5 year journal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *