Vaseline hand + stronger nails handcrème

Wanneer het op handcrème aankomt, ben ik niet kieskeurig! Als mijn tube op is, kies ik gewoon random een nieuw, ander merk uit! Deze keer kwam ik bij Etos terecht bij Vaseline! De tube zag er mooi roze uit, en Vaseline kan nooit niet slecht zijn, dus ritste ik de tube voor nog geen 3 euro mee!

De geur is subtiel (moeilijk te beschrijven, wel echt een Vaseline geur, maar dat stoort me niet). De textuur is vrij dun (zeker ten opzichte van mijn vorige handcrème van Soap & Glory), juist goed van textuur eigenlijk. 
Hij smeert goed uit en trekt ook razend snel in mijn huid, pluspunt! Het grootste pluspunt van dit roze tuubje: geen vettige en plakkerige handjes! 
De tube van 75 ml bevat keratine: de stevigheid van je nagels wordt bepaald door de hoeveelheid keratine! Door een handcreme met keratine te gebruiken, kan je je nagels extra voeden. 
Kortom, hij hydrateert mijn huid heel goed en bovendien lijkt hij echt wel iets te doen voor mijn nagels. Ik heb van nature heel erg slappe en broze nagels, en met deze lijkt dat toch iets minder te zijn! 
Welke handcrème gebruiken jullie voor extra verzorging in de winter?

29 thoughts on “Vaseline hand + stronger nails handcrème

  1. Ik heb altijd een tube in mijn handtas zitten. Zeker nu in de winter! Meestal kies ik een gewone hydraterende, maar in de keuken heb ik er toch eentje met vaseline staan voor na de afwas 🙂 xo

  2. Ik moet spijtig genoeg toegeven dat ik bijna nooit handcrème gebruik… Stoute beauty liefhebber ben ik toch 😀 Maar als ik er eentje gebruik is het een van rituals die ik al een tijdje heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *