Broadway ImPRESS-on – Working Girl

Ik testte al eens eerder nepnagels van Elegant Touch en die bevielen me prima! Deze keer een andere variant die verkrijgbaar is bij Kruidvat (9,99 euro) van Broadway! Eerst en vooral: hoe leuk en origineel is deze verpakking? Dear lord, super cool! 

Het setje nepnagels komt in een leuke ‘nagellak’ flesje dat je kan opendraaien en vervolgens open kan klikken! Deze Working Girl variant heeft een zilverkleurig ‘crackle’ effect op een zwarte basis, not bad! 
De nagels: in het flesje zitten 24 nagels in 12 formaten, wat wel goed is, want het is een hele uitdaging om voor mijn mini nageltjes de juiste maat te vinden. In het algemeen lukte dat goed, enkel voor mijn pink waren de kleinste nog wat te groot. 
De lijm: op de nagels zitten al lijmtabs verwerkt, wat ik persoonlijk heel erg handig vind! Geen genoeg met stickers of vloeibare lijm! Aan de kant van je nagelriem zit een ‘lipje’ waardoor je het plastiekje gemakkelijk kan verwijderen!
How to: Zoek je 10 nagels uit in de juiste formaten en leg ze mooi klaar! Vervolgens maak je je nagels schoon met het bijgeleverde doekje! Dit zorgt ervoor dat alle vuil- en vetrestjes worden verwijderd en de nagels extra goed houden. Verwijder het plastiek tabje en druk de nagel gedurende 10 seconden goed aan. Vijl ze eventueel korter met het bijgeleverde vijltje (ik gebruik persoonlijk liever mijn glasvijl). 
Het resultaat: Tof! De nagels zien er mooi uit en zijn ook zeker niet te lang (anders ben je eindeloos aan het vijlen). Ze zijn misschien wel wat aan de dikke kant. Voor de rest is de houdbaarheid prima: de nagels bleven 5 dagen goed zitten, dus de lijmtabs werken erg goed! Na 4-5 dagen begon je wel wat tipwear te zien en bladderde de kleur een beetje af. Maar ze zijn ideaal voor een feestje en overleven gerust enkele douchebeurten! 

Het verwijderen: lukt ook goed. Beetje wriemelen en ze komen goed los. De lijmtabs zijn een beetje rubberachtig waardoor je ze makkelijk kan verwijderen van je nagels! Ik merkte ook geen beschadiging op aan mijn echte nagels. Misschien een beetje droog, maar dat kan je erna behandelen met wat handcreme! 
Wat vinden jullie van het resultaat?

12 thoughts on “Broadway ImPRESS-on – Working Girl

  1. Ze zien er heel mooi en opvallend netjes afgewerkt uit op je nagels! De print geeft ook een heel mooi effect vind ik. Doet me denken aan die nagellak trend van Barry M enkele jaren terug 🙂 xo

  2. Dankjewel voor de review! De nagels zien er echt geweldig uit, ik heb ooit problemen gehad met het verwijderen van nepnagels en sindsdien heb ik het echt nooit meer geprobeerd, maar als deze goed zien denk ik het misschien toch nog eens te proberen ^_^

    xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *