MAC/Smashbox: Shoplog

Ik had eigenlijk niets nodig, maar omdat ik binnenkort toch weer een nieuwe (toffe) job heb, trakteerde ik mezelf op wat extra pampering!
Mijn bescheiden haul:

Met het excuus: “Een matte blush heb ik nog niet”, gooide ik MAC ‘Melba’ Powder Blush in mijn mandje: een mooie matte peachy kleur, die perfect is voor mijn bleke huidje! Ik kies ook steevast voor peachy kleurtjes, ik vind deze bij mezelf altijd het mooist staan!
MAC Blot Powder in Medium. Aangezien ik mijn Kiko transparant poeder elke dag gebruik, kocht ik alvast deze backup! Perfect voor anti-blink en om mijn concealer mee te setten. 
Omdat ik ook al lang op zoek was naar een mooi matte oogschaduwpaletje, bracht ik deze 2 trio’s van Smashbox mee. Een mooie bruin trio (Filter) en een meer taupe achtig setje (Sepia). Hier komt zeker en vast nog een look en swatches van online! 
Een cremeshene lipstick in ‘Peach Blossom’. Een ‘my lips but better’ roze kleurtje!
Een nude lakje in ‘Quiet time’, volgens mij heel mooi te combineren met glitter ๐Ÿ˜‰

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Ik heb het nog braaf gehouden he? ๐Ÿ˜‰

32 thoughts on “MAC/Smashbox: Shoplog

  1. Wauw allemaal supermooie producten! Melba is รฉรฉn van mijn favoriete blushes ๐Ÿ™‚ Waar heb je Smashbox gevonden in Belgiรซ? Of komt dit toevallig uit de ELCS?

  2. HAHA we hebben kei veel hetzelfde gekocht ๐Ÿ˜‰ Ik heb die mat powder ook medium genomen. De oogschadum als cadeau en ook nog een borstel om foundation af te werken.
    Maar hoera voor super sales in the company store!

    Congrats met je nieuwe job!

  3. Ik heb de laatste jaren onder een steen gewoond denk ik, want ik wist helemala niet dat je bij MAC ook nagellakjes kon kopen! Veel succes met je nieuwe job Natalie!! xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *