New Look SS14 aankopen

Tijdens het New Look persevent bij Tandem kregen we de nieuwe SS14 collectie te zien! Je kan hier nog eens nalezen wat je dan mag verwachten! 

Uiteraard kregen we van Tandem nog een giftcard mee, waarmee enkele items van deze collectie konden uitkiezen! Ik schuimde vorige week de New Look shop af en kocht twee items!
Tijdens de persvoorstelling werden Anneleen en ik helemaal verliefd op de Seattle Grunge collectie, het was dan ook niet raar dat ik voor een item uit deze reeks viel! Deze bloemen blouse vind ik echt prachtig! Misschien wat donker voor de zomer, maar dankzij het patroon straalt het toch zon uit! De blouse is een beetje transparant en draag je dus best met een topje onder! 
Om voor een complete outfit te gaan, bestelde ik ook een zwarte skinny jeans uit de Mono Pastel collectie! New Look laat duidelijk zien dat zwart zeker kan voor komende zomer! Ik dacht dat deze skinny gewoon een zwarte jeans zou zijn, maar eens aangekomen is hij toch extra speciaal. Het stof is een beetje glanzend, waardoor het een leder-feel krijgt! I like, zoiets had ik nog niet!

Welke items zouden jullie kiezen uit de SS14 New Look collectie? 

New Look Black coated Skinny Jeans: 29,99 euro 
Black Floral Print Chiffron Shirt: 24,99 euro
Ketting: Sternum
Armbanden: Silis

Lees het originele artikel op Mademoiselles de Mode! 

30 thoughts on “New Look SS14 aankopen

  1. Ik had ooit een bloemenshirt dat erg op het jouwe leek en heb het gedragen tot het zo versleten was dat mijn mama het heeft weggegooid toen ik het voor de duizendste keer liet uitwassen. W-Ik durf dus alvast te wedden dat je er veel plezier van gaat hebben! xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *