Nuxe Fondant Body Scrub

In het pakje van Farmaline (lees het artikel over de Avène micellaire lotion hier nog eens terug) zaten ook een heel pak stalen, die het grote aanbod op hun online shop moeten representeren. Zo zat er o.a. een luxe sample in van deze Nuxe Body Scrub!
Omdat mijn huidje in de winter extra ruw aanvoelt, is scrubben zeker een must! Normaal gebruik ik een grote pot scrub op basis van zeezout (die van de Action), maar ik vond deze ietwat grovere scrub er heel interessant uit zien!

De Nuxe Fondant Scrub is 100% natuurlijk! Deze scrub bevat plantaardige scrubdeeltjes zoals gerst, lychee en walnootextracten. Ze bevat ook bloemblaadjes van de amandel-en sinaasbloesem waardoor je huid zacht en glad wordt!
De geur is ook heerlijk. Over het algemeen ruikt hij erg naar (amandel)noten, maar achteraf ruik je ook het fruitige van de sinaasappelbloesem!

Ook al zijn de scrubdeeltjes iets groter dan bv. die van een zoutscrub, hij beschadigt mijn huid absoluut niet. Ik vind deze scrub perfect voor als je huid tijdens de winterdagen wat extra zachtheid kan gebruiken! Like!
Je kan de Nuxe Fondant Body Scrub kopen bij Farmaline voor 17,55 euro (200 ml)
Wat gebruiken jullie om je huid extra te verzorgen tijdens de koudere dagen?

19 thoughts on “Nuxe Fondant Body Scrub

  1. Ik gebruik een lichaamsscrub van Clinique en smeer me trouw elke ochtend en avond in met een bodycrème of met de huile prodigieuse van Nuxe. Deze scrub ziet er trouwens ook wel super uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *