The Body Shop Rain Forest Moisture Hair Butter

Tijdens de solden ging ik een beetje cray cray bij The Body Shop, en nam ik onder andere deze hair butter voor droog haar mee! Ik gebruik sowieso altijd een conditioner na het wassen, maar een butter voor je haar, daar had ik eigenlijk nog niet van gehoord. Voor 2,50 euro (in plaats van 6 euro) ging hij mijn mandje in.

Bij butter moest ik meteen denken aan de stevige consistentie van The Body Shop body butters en dat leek me nogal ‘vettig’ om in mijn haren te smeren. Gelukkig is de textuur meer zoals die van een rijke conditioner. De geur doet me denken aan Play-Doh klei, ik ben er nog niet uit of ik dat lekker vind of niet 😀

Van de werking kan ik wel zeggen dat ik die prima vind. Ik gebruik deze butter wekelijks, ter afwisseling van andere conditioners. Je hebt maar heel weinig nodig van het product, zeker omdat ik vrij weinig en dun haar heb van mezelf. Mijn droge puntjes worden in elk geval weer glanzend van dit spul. Bovendien is de butter parabeen en siliconen vrij, wat altijd mooi meegenomen is!
Ik laat de butter zo’n 5 minuten intrekken, terwijl ik onder de douche sta. De butter spoelt ook gemakkelijk uit en voelt dus niet vettig aan. Achteraf heb ik ook mijn anti-klit spray niet meer nodig, en is mijn haar super gemakkelijk door te kammen! (yaaay)
Ik las al minder goede reviews van de shampoo en conditioner van deze lijn (al probeerde ik ze zelf nog niet), maar deze hair butter is in elk geval wel een aanrader als je ook last hebt van droge punten!
Gebruikten jullie al eens een hair butter?

16 thoughts on “The Body Shop Rain Forest Moisture Hair Butter

  1. Ik heb vroeger de shampoo en conditioner hiervan gebruikt en vond ze heel goed! (op een bepaald moment had ik ze wel te lang gebruikt waardoor het niet meer werkte).
    De geur vond ik altijd heel fris, wat zoetig, echt een beetje als een rainforest 🙂 Ik vermoed dat jouw potje dan misschien wat te oud is geworden en de geur wat aftakelt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *