Zalando – Sporty Spice Wishlist

(foto: Pinterest)
Aangezien de zomer weer in aantocht is, is het tijd om weer in vorm te geraken. Ik sport het hele jaar door wel wekelijks, maar nu de dagen weer langer worden, kan ik ook weer beginnen joggen! En wat is er meer motiverend dan een mooie outfit? Aanschouw mijn Sporty Spice wishlist:


Zalando - Sporty Spice Wishlist
Nike Performance FS LITE RUN – Hardloopschoenen lichtgewicht – Blauw -…, / ASICS 7/8 TIGHT – Panty – Zwart – Zalando.be / TWINTIP Korte jassen – Roze – Zalando.be / TWINTIP Sweater – Grijs – Zalando.be / TWINTIP Shorts – Grijs – Zalando.be / adidas Performance Shorts – Paars – Zalando.be
Ik ging kijken op Zalando en ontdekte enkele mooie items! Ik hou van kleurrijke sportkledij en koos dan ook de kleurrijkste exemplaren uit! Het viel me meteen op dat ik Twintip echt een leuk merk vind, ik kende het nog niet, maar daar moet ik sowieso vaker tussen zoeken: aztec shortje, minty joggingbroek en tijger trui. LIKE! 
Om te lopen hou ik van leggings, liefst in een fel kleurtje of met een leuke print! Een jasje voor als het kouder is, heb ik nog niet, maar ook bij Twintip vond ik dit mooie roze exemplaar!
Mijn huidige Nike’s zijn al een paar jaar oud en gewoon wit. Aangezien ik van kleur hou, wil ik deze zomer zeker een gekleurd paar! Ik ben er zeker van dat ik dan sneller loop πŸ˜‰
Hebben jullie je (sport) selectie al gemaakt op Zalando? 
Ja? Goed nieuws! Ik mag namelijk 2 cadeaubonnen t.w.v. 25 euro weggeven aan mijn trouwe lezers!
Wat moet je hier voor doen?
1. Like Zalando op Facebook
2. Like Latanie op Facebook
3. Laat een comment met een geldig e-mail adres en je favoriete item op Zalando!
Meedoen kan tot 30 maart!

18 thoughts on “Zalando – Sporty Spice Wishlist

 1. Wat een leuke winactie. Ik acht mijn winstkansen klein, maar ik ben net terug beginnen lopen en een nieuwe outfit werkt altijd motiverend! Zowel zalando als Latanie zijn geliket op facebook…. En ik kan niet kiezen wat mijn favoriete item is. Het nike performance legend sportshirt (http://www.zalando.be/nike-performance-legend-sportshirt-roze-n1241d005-j11.html) combineert mooi met de loopkledij die ik al heb. Al zou deze legging ook wel van pas komen (http://www.zalando.be/nike-performance-epic-run-panty-zwart-n1241b0tv-802.html). Misschien koop ik het wel allemaal πŸ˜‰

  Mijn e-mail: silke.de.feyter @ telenet.be

 2. Leuke winactie! Ik heb eigenlijk nog nooit de sportafdeling van Zalando bekeken, maar ze hebben inderdaad wel wat πŸ˜‰
  Dit broekje vind ik echt perfect: http://www.zalando.be/bjoern-borg-wido-shorts-roze-bj241b00w-j11.html Ik doe namelijk aan paaldansen en dan moet je shortje zo kort en spannend mogelijk zijn zodat je je goed kan vastgrijpen (haha klinkt zo verkeerd) anyway Ik doe zeker mee πŸ˜‰ vermeersch.karlien@gmail.com

  Liefs,
  Karlien

 3. Deze winactie komt als geroepen! Ik zit al twee weken te kwijlen op de nike sportbh's op Zalando, maar kreeg het nog niet over mijn hart te bestellen. NY and all that jazz. Ik zit mezelf goed te praten. Like. Ik sport de laatste tijd echt veel, en de sportsy stuff van nike is echt goed. En ik kan echt nog wel een sportbh gebruiken. Maar. NY. Hi. Dit zou dus redelijk goed uitkomen? ^^ Ik heb eentje op't oog, zo leuk! Veel leuker dan de standaard zwarte (oke, ja, deze is ook zwart, BUT NOT STANDARD ^^) die ik normaal draag. Een manier om toch je outfits net dat beetje leuker te maken! En euhm. Zoveelste leuker de outfit, zoveelste leuker het sporten. En de motivatie is toch ook net wat groter if you look cute. ^^

  http://www.zalando.be/nike-performance-pro-printed-sport-bh-zwart-n1241i000-q11.html

  Fijne zondag!

  lumosdiaries@hotmail.com

 4. Zoals ik al zei had ik schoenen gezien op Zalando πŸ™‚ Ik ben van plan om zeker nog van die lage Converse Chuck Taylors te kopen voor tijdens de lente/zomer, liefst in een fel kleurtje πŸ™‚ Ook ben ik helemaal zot van de juwelen van Les NΓ©rΓ©ides en ik zie dat ze in korting staan: veel op de wishlist dus! (mail at snowwhiteglamour punt be)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *