Benefit: The Porefessional – Agent Zero Shine

Enkele weken geleden won ik bij Crystal een product dat me meteen aansprak toen ik de reviews las: Agent Zero Shine van Benefit. Natuurlijk ook omwille van de verpakking (duuuh), maar uiteraard ook omwille van zijn doel: bye bye glanzende neusjes en voorhoofden.

Dit poeder beloofd je huid te matteren en bovendien je poriën zichtbaar te verkleinen! Super benieuwd! De verpakking ziet er super cool uit: een klein flesje met een draaisysteem, waaruit het poeder komt. Onderaan het flesje kan je dan een mini-borsteltje draaien, dat eigenlijk perfect werkt!
Het dopje kan je gebruiken om je poeder in te doen en je borstel in te deppen! Er komt een huidskleurig poeder uit (waar je trouwens echt niet veel van nodig hebt) dat volledig transparant aanbrengt op je gezicht. Dit poeder bevat linzenextract, wat de zichtbaarheid van poriën vermindert en daarnaast ook polymeer, dat bekend staat om zijn optimale controle van huidoliën.
Resultaat? Een hele dag een mooi matte teint die er toch nog heel natuurlijk uitziet! (geen dikke poederlaag dus). Tegen het einde van de avond is de shine er natuurlijk weer, maar ik ben zeker wel tevreden van de houdbaarheid! Ook mijn concealer blijft goed zitten met dit poeder er over!
Het busje bevat zo’n 7 gram, wat niet heel veel is, en kost 31 euro. Gelukkig is dit product wel heel zuinig in gebruik. Je kan Benefit o.a. vinden bij de Inno.

12 thoughts on “Benefit: The Porefessional – Agent Zero Shine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *