ASAP54: dé app voor fashionistas!

Heb je op straat iemand gespot met een super toffe outfit, maar heb je niet de guts om te vragen waar de persoon in kwestie gaat shoppen? Dan is deze app écht iets voor jou! We kennen allemaal Shazam, de app die liedjes herkent. Wel, ASAP54 is de Shazam voor de mode. Ook benieuwd?

De app belooft alvast veel goeds: je maakt een foto van het gespotte bloesje/rokje/jurkje/…, load deze op via de app en de ASAP54 vertelt jou waar je stijlicoon ging shoppen! Vind hij je gespotte kledingstuk niet, dan is deze app zo vriendelijk om voor jou gelijkaardige items te zoeken. Handig toch, niet?

Let’s put it to the test!
Ik koos er voor mijn Aztec kleedje te ‘scannen’ op de print. Hierna moet je een categorie (trui, jurkje, broek,…) aanduiden en ook aangeven wat voor model het is (casual, cocktail,…). De app vind het jurkje niet, maar geeft wel ‘gelijkaardige’ matches qua printje. Je kan dan doorklikken naar de webshop in kwestie.
Ik probeerde ondertussen al zowat mijn halve kleerkast te scannen en dit zonder resultaat, zelfs met items uit de Zara of H&M lukte het niet. Misschien is er nog wat werk aan de database van deze app, maar de suggesties die hij dan wel geeft, zijn zeker wel in orde! Een leuke gimmick app voor de fashionistas en trendspotters onder ons!
Deze app is volledig gratis en kan je hier vinden!

4 thoughts on “ASAP54: dé app voor fashionistas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *