Essence liquid eyeliner

Vloeibare eyeliners zijn altijd mijn ding geweest, maar sinds een jaar ben ik overstapt naar de eyeliner stiftjes, gewoon uit gemak en omdat ze me heel goed bevallen. Een nadeel: ze drogen snel uit en verliezen hun intensiteit. Vandaar: terug naar liquid en deze keer een budgetproof variant!

Mijmerend door Kruidvat wandelend, kwam ik dit exemplaar tegen voor een paar euro en besloot ‘m mee te nemen. Een zachte, vilten tip, daar hou ik wel van, dunne kwastjes werken voor mijn vaak wat slordig, maar zo’n zacht viltje leunt toch meer naar de eyelinerpen toe! Let’s try!

De kleur is perfect en diep zwart! Geen waterachtige substantie, maar een goede, gevulde zwarte lijn. Aanbrengen werkt ook beter dan verwacht: je kan best nog wel dunne lijntjes trekken met dit ding! En je hoeft maar 1 keer een lijntje te trekken voor een zwart resultaat.
Ik koos ook voor de waterproof variant omdat ik wel eens last heb van tranerige ogen en ook nog wel eens durf wrijven. Waterproof is hij zeker wel, met mijn micellaire water van Garnier krijg ik ‘m niet af, dus ik gebruik hiervoor mijn remover van Nivea. Verder werkt hij ook super snel en moet ik niet te veel moeite doen voor een mooi lijntje! Enige nadeel misschien? Hij heeft wat tijd nodig om te drogen, dus daar moet je even mee oppassen bij het aanbrengen.
Deze liquid liner zit terug in het vaste assortiment voor 2,49 euro.
Er is ook een niet-waterproof variant beschikbaar.

12 thoughts on “Essence liquid eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *