Le Petit Marseillais: Nutrition intense

Le Petit Marseillais kennen jullie waarschijnlijk allemaal van hun geweldig fijne doucheproducten!? Ik mocht deze keer twee nieuwe intens hydraterende douchebalsems testen. Zijn jullie ook benieuwd?

‘Balsem’ is ook het juiste woord: de cremes zien er echt fijn en romig uit. Geen transparante gels, maar een echte dikkere balsem. Deze twee varianten, rozen en olijf, moeten de huid intens hydrateren en verzachten. Doen ze dat ook?
De textuur is alvast top, ik hou van romige doucheproducten. De balsem schuimt heel lichtjes en daar hou ik wel van. Zacht voor de huid en reinigend. De twee geuren zijn ook super lekker! Rozengeur, daar kan je nooit fout mee gaan en zelfs de olijfgeur (waar ik in het begin een beetje aan twijfelde) is ook heerlijk zacht en fris!
Om de balsems voedend en zacht te maken inspireerde Le Petit Marseillais zich op traditionele balsemrecepten. Beide varianten bevatten boter, bijenwas en olie. Met hun rijke textuur zorgen ze voor een intense voeding en hydratatie van de huid en dit de hele dag lang.
De rozen editie bevat tevens arganolie, die de douchebalsem verzorgend en voedend maakt. Ook bijenwas zorgt voor zachtheid en voor de smeuïge textuur van de creme.
De olijf variant bevat bijenwas en amandelolie, waar ik altijd al enorme fan van ben! ZO zacht voor de huid en nog lekker ruiken ook! De Aï-amandel staat tevens symbool voor de Provence en de kwaliteit van de Franse kweek.
Mijn favorietje? De olijfversie, omdat hij zo heerlijk ruikt! Maarrrr, allebei toppertjes hoor!
De Nutrition Intense douchebalsems bevatten 250ml en kosten 2,69€.
Ze zijn onder andere te vinden bij Kruidvat en Di.

6 thoughts on “Le Petit Marseillais: Nutrition intense

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *