OOTD: Tutti Frutti

Nog niet zo lang in de collectie, maar deze mintgroene (JUIST MIJN KLEURRR) blouse van bij Zara is nu al een lieveling! De kleur, het kraagje, helemaal mij! Ik kon ook niet anders dan een outfit of the day maken met deze topper!

Eigenlijk draag ik hier alleen maar newbies: mijn nieuwe witte Hollister Jegging die ik onlangs kocht in Maastricht. Dat witte broeken weer helemaal in zijn, da’s oud nieuws, maar bij mij is het toch al enkele jaren geleden dat ik een exemplaar kocht. Aangezien ik alleen nog maar Hollister jeggings wil (perfecctttt fit) moest ik dit wit exemplaar hebben!
Ik ben ook altijd op zoek naar comfy ballerina’s, want die zijn gewoon makkelijk om naar het werk te pendelen/wandelen. Deze lederen exemplaren vond ik bij Van Halen voor maar 25 euro! En ze zitten echt goed! Zilver-groen deze keer! 
En dan ein-de-lijk tijd voor mijn appelsien clutch uit de SS14 collectie van New Look! Van het moment dat ik ze zag tijdens de persvoorstelling was ik verliefd! Trouwens ook citroentjes en meloentjes in het assortiment! 
De witte katten ring vond ik bij I love crafty, het armbandje is van Boutique Minimaliste en de horloge van Komono!

14 thoughts on “OOTD: Tutti Frutti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *