Yves Rocher Elixir 7.9 Dagcrème – Oogroller

Afgelopen week kregen Saskia, Isaline en ik een pakketje van Gerlinea toegestuurd dankzij Belmodo. Daarin zaten niet alleen goodies om te eten, maar ook twee producten van Yves Rocher. Van de Elixir 7.9 lijn, kreeg ik een dagcrème en een oogroller, waar ik heel erg benieuwd naar was.

Op het gebied van dagcrème ben ik niet zo’n moeilijke en probeer ik liefst elke keer een andere uit. De Elixir 7.9 reeks moet je huid meer energie geven en zichtbaar jonger doen uitschijnen. Elixir 7.9 belooft je al na 1 dag een minder vermoeide huid, na 1 week mindere rimpels en een egalere huidstructuur en na 1 maand een huid die straalt van jeugdigheid. Klinkt goed, niet?
De dagcrème komt in een pompsysteem, wat ik super handig en hygiënisch vind. De crème zelf is heel licht van textuur, wat ik persoonlijk een heel groot pluspunt vind. Ik hou absoluut niet van dikke crèmes. De geur ruikt plantachtig en neutraal. Verder trekt ‘ie snel in de huid en laat hij geen vettig laagje op  je huid, zoals het hoort in Natalie-land!

Na een week merk ik nog niet veel verschil in het verminderen van mijn eerste rimpels (ik ben een fronser tot en met), maar verder hydrateert hij wel fijn en voelt hij fris aan op mijn huid. Prima dagcrème dus!

De oogcrème komt in een groene tube met een verkoelende roller. Even drukken voor wat crème en dan onder je oog rollen voor een verfrissende look en gevoel. En dat doet ie ook! Vooral ‘s morgens boost hij mijn slaapoogjes enorm en voel ik me ook meteen frisser. De substantie is een beetje vettig, dus zeker goed laten intrekken vooraleer je je make-up aanbrengt.

Yves Rocher Elixir 7.9 oogroller (15 ml) 12,90 euro
Yves Rocher Elixir Dagcrème voor gevoelige huid (30 ml) 19,90 euro

4 thoughts on “Yves Rocher Elixir 7.9 Dagcrème – Oogroller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *