New in: Sony MDR-ZX310 Headphones

It’s pretty, it’s white. Omdat ik elke dag redelijk lange treinritjes maak en eindeloos lang naar muziek luister, besloot ik dat het tijd was voor een nieuw muzikaal cadeautje. Ik had ook nog een gift card van Fnac, dus besloot daar eens rond te kijken.

Omdat ik sinds jaar en dag, sinds mijn allereerste Walkman op m’n 6de, voor Sony kies, ging ook hier mijn voorkeur naar uit. Sony is op hoofdtelefoon-gebied heel betrouwbaar en heb eigenlijk nog geen enkel slecht Sony exemplaar gehad! Ik viel als een blok voor de witte (I am a girl, duhh) MDR-ZX310, die nieuw in het assortiment zit. 

Omdat ik elke dag een hele afstand afleg met de trein en ook al ‘t een en ‘t ander meezeul, ging ik voor een compacte, opvouwbare versie! Licht, compact, pretty and white (did I already mention that?) Bovendien is mijn Typo Bear tasje een perfecte match om hem op te bergen.
Anyway, heel blij met mijn impulsieve aankoop, want het geluid is super en ik ben er zeker van dat mijn witte buddy en ik nog veel plezier gaan beleven.
De Sony MDR-ZX310 kost 45 euro en is o.a. te koop bij Fnac.

10 thoughts on “New in: Sony MDR-ZX310 Headphones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *