Gladde zomer benen met Wilkinson Quattro bikini & Intuition naturals

Niets zo fijn als vers geschoren benen, right? Ik vind gladde benen echt zalig en nu de zomer in aantocht is, is het weer tijd om je beentjes (en bikini body) onder handen te nemen. Wilkinson brengt deze zomer een aantal nieuwe varianten, waaronder deze twee: Intuition Naturals & de Quattro Bikini met papaja en parelpoeder.

Zoiets zag ik eerlijk gezegd nog niet eerder. De peachy Quattro for Women Bikini, komt in deze editie met extra trimmer voor de bikini lijn! How cool is this? Als je niet zozeer van scheren houdt down there, kan je met deze waterdichte trimmer toch alles netjes onderhouden. De trimmer heeft trouwens ook een verstelbare trimkam met 4 verschillende lengtes.

Aan de andere kant zit het Quattro scheermesje met 4 mesjes en strips die verrijkt zijn met papaja en parelpoeder. Die zit vol vitaminen en zorgen er zelfs voor dat wondjes sneller genezen! Parelpoeder houdt ook je huid zacht.

De Wilkinson Intuition mesjes kende ik al langer en gebruikte ik voordien al eens. Ik vind de ingebouwde scheerzeep heel erg handig en zacht. De scheerkop is flexibel en buigt dus gemakkelijk mee met je lichaam. Deze Intuition variant bestaat ook in een variant voor de droge huid.

Conclusie? Ik gebruik beide mesjes heel erg graag. Bij de Quattro vind ik de trimmer heel handig, maar ben ook enorm fan van het scheerzeepje bij de Intuition variant. Scheermesjes zijn nooit heel erg goedkoop, maar uiteindelijk komt je er best lang mee toe en vind ik ze hun prijs zeker waard.
Ik ga deze met heel veel plezier gebruiken komende zomer!

Wilkinson Quattro Women scheermesje – 8,29 euro (vervangmesjes 3 stuks – 8,29 euro)
Wilkinson Quattro Women met trimmer – 11,99 euro (vervangmesjes 3 stuks – 8,29 euro)
Wilkinson Sword Intuition Naturals – 10,39 euro (vervangmesjes met zeepje 3 stuks – 11,99 euro)
o.a. te koop bij Kruidvat

One thought on “Gladde zomer benen met Wilkinson Quattro bikini & Intuition naturals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *