Mini &Other Stories shoplog

Gisteren had ik mijn eerste echte verlofdag sinds november. Omwille van een persdag bij UPR (dankzij Les Mademoiselles de Mode) bevond ik me in Antwerpen en besloot dat het ein-de-lijk tijd was voor een bezoekje aan de langverwachte en gehypte & Other Stories! Ik mocht helaas niet mee naar de opening, dus ik wist niet waaraan ik me mocht verwachten.

Ik ga al eventjes regelmatig online kijken en ben vooral fan van de juwelen (accessoires zijn mijn zwakke punt) en ook de beauty producten zijn to die for. Ook dit zusje van H&M en COS is weer heel vergelijkbaar, maar volgens mij qua kledij veel draagbaarder dan COS.
Omdat ik qua kledij niet echt iets nodig had, ging ik enkel bij de accessoires en beauty snuffelen. The pretty! De beauty verpakking is echt super nice en clean. 
Dit is wat ik meebracht:

Een super mooie zilverkleurige ring in een speciale vorm, waar ik echt instant verliefd op werd. Voor 15 euro noemde ik hem de mijne 😉 Wat ik wel super jammer vind aan de juwelen (en ook die van COS) is dat ze helaas geen echt zilver zijn. Mijn COS ringen worden na een tijdje allemaal een beetje vies en geven kleur af, en da’s echt balen, want 15 euro voor een ring die je niet lang kan dragen, is best nog wel veel. Hopelijk gaat het met deze beauty beter. Maar ik zou gerust wat meer willen betalen voor een echt zilveren exemplaar dat je forever kan houden, want hun designs zijn zooooo nice. Werk er eens aan & Other Stories 😉

Uiteraard kon ik het niet laten iets mee te brengen uit de beauty department. Er is best wel veel keuze aan geuren en producten. Maar aangezien ik nog heel wat smeersels heb staan, ging ik voor een body mist. Ik viel als een blok voor de quote ‘Rainbow Fruit Cocktails, dancing ’til down…’ op dit oranje exemplaar en de geur ‘Couture Carnival‘ beviel me ook het beste! Aardbei, framboos, guava, lelie en een beetje patchouli. Ook voor de beautyproducten betaal je ongeveer 15 euro per stuk.

Wanneer je je lege make-up en beauty verpakkingen binnenbrengt ter recyclage, krijg je bovendien 10% korting op een nieuwe aankoop, good to know, right?

Gingen jullie al shoppen bij & Other Stories?

23 thoughts on “Mini &Other Stories shoplog

  1. Leuke dingen meegenomen! Ik stond vorige week ook in de winkel, maar m'n vriendje jaagde me op dus heb jammer genoeg niet eventjes kunnen rondkijken. Duidelijk jammer te zien aan deze foto's!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *