Lush I love Juicy

Nog een cadeautje van Aurelie: deze fruitige shampoo van Lush. Ik heb ondertussen al heel wat Lushies uitgeprobeerd, van scrubs tot vast shampoo’s, van zeepjes tot massagebars. And I love it all. Ik was dus ook erg benieuwd naar dit vrolijk exemplaar.

Deze shampoo is speciaal voor vette haren en dat komt goed uit, want als ik mijn kopje niet om de dag (liefst elke dag) was, dan heb ik het ook vlaggen. Eens zien wat deze Juicy voor mijn manen doet.
De geur is alleszins al top: heerlijk fruitig en doet me denken aan een bepaald snoepje. Mango, papaja, kiwi en ananas, boordevol fruit dus. En een beetje zeewier. Deze vruchten zitten vol voedende vitaminen en reinigende enzymen. Het zeewier geeft heel veel zachtheid. Juicy beloofd buiten zachtheid ook nog glans, en een minder snel vettig kopje natuurlijk.

I love Juicy maakt mijn haar inderdaad heel proper en de geur blijft ook lekker lang hangen, en daar hou ik wel van. Glans en zachtheid merk ik ook, maar daar doet mijn haar eigenlijk niet zo moeilijk in. Beter dan andere shampoo’s? Meh. Echt veel langer dan 2 dagen proper blijven mijn haren hier ook niet mee, dus Juicy doet het op dat vlak niet veel beter dan een doorsnee shampoo. Maar, that smell, da’s wel iets waar ik van hou! 
Deze I love Juicy zal mijn favoriete Lushie, mr. BIG, dus niet snel overtreffen, maar het is zeker een aangename shampoo met een heerlijk zomerse geur.
I love Juicy kost 15,75 euro voor 250 g en is zowel online als in de winkel te koop.

Wat is jullie favoriete Lush product?

12 thoughts on “Lush I love Juicy

  1. Hihi de geur is inderdaad om bij weg te dromen hé! Ik vond het altijd ruiken naar een fruitige cocktail ^^ Maar zoals je zegt, voor die prijs zou hij best wat specialer mogen zijn dan de doorsnee shampoo. Blijft natuurlijk handmade en natuurlijk waarvoor je meestal wat meer neertelt ^^

    Veel plezier er nog mee!

    x Aurélie

  2. Zie ik daar het woordje fruitsmoothie staan? Klinkt yummie! Mijn favoriete Lush-product was Crème Anglaise, maar die is uit de handel genomen. Nu troost ik mezelf maar met die verse gezichtsmaskers, en dan vooral met Catastrophe Cosmetic ;-).

  3. Mmmm die geur! Vaak is de geur toch een extra groot pluspunt bij Lush producten 😉 Van de shampoo's ben ik meestal ook niet zo overdonderd, geef mij maar de lichaamsproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *