Flossy Shoes

Cute, comfortabel, mediterraans en… Lekker ruiken. That’s right, deze babies ruiken naar aardbei! (wtf). Bovendien komen ze in allerlei leuke printjes! Mijn favorieten? Onder andere de Polka Dots en de kanten lieverdjes kunnen me zeker bekoren! Om mee te gaan in de tropical trend, zijn deze Hawaii vriendjes ook wel hip!

Deze Spaanse beauties (hola qué tal?) zijn hier in België nog niet heel bekend, maar daar zal snel verandering in komen! Ik vind ze iets eleganter dan de meeste slip-ons die ik al zag passeren, omwille van hun spitsere tip. Verder vind ik de elastiekjes heel cute en doen ze me denken aan de turnpantoffels van vroeger ^^

De prijzen vallen ook goed mee: voor ongeveer 25 pond (30 euro) heb je al een vrolijk paar. Helaas zijn ze hier alleen nog maar online te vinden, maar deze pretties zouden weldra door Sasha verkocht worden! Fingers crossed! Hieronder trouwens de nieuwste: fuck yeah ananassen! 
In mijn hoofd heb ik al een paar (of enkele) in mijn bezit en behoren ze reeds tot mijn festival garderobe. Hieronder een mental image 😉
 Kennen jullie Flossy shoes al? Neem snel een kijkje op hun Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes! 

10 thoughts on “Flossy Shoes

  1. Ik ben zo ook tegen gekomen toen ik op slip on jacht was 😀
    Ik vond ze wel mooi, maar ik wou echt die typische slip ons en deze vond ik er een beetje te ver van liggen
    maar mn volgende aankoop zijn deze in luipaard print 😉

    Liefs,
    Karlien

  2. Ik zou die met de ananasjes wel willen! En ik geef je gelijk, de meeste slip-ons zien er aan mijn voeten uit als overzetboten. Ik steek het op mijn grote schoenmaat en het feit dat ik zo'n dunne enkelstjes heb. xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *