UPR FW14 beauty day: overzicht

Afgelopen dinsdag mocht ik dankzij Mademoiselles de Mode op bezoek bij UPR, waar de nieuwigheden voor het najaar werden voorgesteld. In combinatie met een kleine shoppingspree vooraf en hamburger nadien, was dit voor mij de perfecte vrije dag! Ik kan natuurlijk nog niet alles verklappen, maar ik geef jullie alvast een kleine sneak peek van what’s coming!

Als eerste ging ik langs bij de Pronails booth. Helaas mag ik jullie de nieuwe collecties nog niet tonen, maar geloof me maar als ik zeg dat ze de moeite zijn! Ik kom hier later zeker nog op terug! Wat ik wel mag tonen, is het nieuwe So Polish Protect & Peel. Dit is de Pronails variant op gellak, maar met een heel groot vernieuwend voordeel: je kan ze achteraf heel gemakkelijk zelf verwijderen, zonder je nagels te beschadigen. Hoe nice is dat? Ik ben altijd al heel benieuwd geweest naar gellak, maar het terug naar het salon gaan om ze te verwijderen, dat hield me altijd tegen. Nu kan je dat dus zelf. So Polish belooft je tot 14 dagen mooie gelakte nagels, en dat in wel 70 mogelijke kleuren! 
Ik mocht zelf ook plaatsnemen en liet mijn nagels dan in een mooi kleurtje gellakken. Tot nu toe heel tevreden, maar ik hou jullie zeker op de hoogte van het eindresultaat na 2 weken!

L’Occitane was aanwezig met een aantal heerlijke nieuwe producten en verpakkingen. L’Occitane Aromachologie stelt voor de zomer twee nieuwe lijnen voor: een ontspannend en opwekkend gamma. De ontspannende lijn bestaat uit een bed- en bad gamma. Geurkussentjes, massageolie en kussenspray voor in je bed. Badzout, bodylotion, olie en douchegel voor in bad. In deze lijn zit o.a. Bergamot en lavendel verwerkt. Ik kreeg hier ook enkele samples van mee, die nu in de testfase zitten! Later dus meer.
De opwekkende lijn is zeker iets voor de citruslovers onder ons: heerlijke limoen en citroen geuren voor een opkikkertje doorheen de dag. Hier vond ik vooral de roll-on parfum heel aangenaam. Verder is er ook een showergel en scrub.
En hoe mooi zijn de vintage looking verpakkingen? Deze zijn gebaseerd op oude verpakkingen en weer helemaal hip. Ik weet alvast dat deze ook gewoon heel mooi staan op je badkamer!
Bij Darphin kregen we o.a. de essentiële oliën te zien. Darphin stelt zijn gamma samen op basis van verschillende huidtypes, en ook bij deze oliën is dat zichtbaar. Deze olie kan samen of in plaats van een dagcreme gebruikt worden. Ook de IDEAL lijn werd uitgebreid met een verfrissende oogroller (zie eerste foto). Ook deze zit momenteel in de testfase, dus hierover krijg je later meer.
Weleda vernieuwt deze zomer haar ‘Huidcreme’ tot ‘Skin Food’. In een nieuw jasje, ziet deze er aantrekkelijker uit dan ooit. We kregen een fijne uiteenzetting over de mogelijkheden en toepassingen van deze super creme. Van uitslag tot droge plekjes. Van lippenbalsem tot make-up. Again, in testmodus, dus een volledige review krijgen jullie snel!
En last but not least kregen we bij MAC de trends voor het najaar. En hier zitten echt dingen bij die me op het lijf geschreven zijn. Verder kregen we ook al een sneek peak van de nieuwe collecties: Magnificent (nu in de winkel), Moody Blooms (begin juli) en de Kelly & Sharon Osbourne collectie die er in september zal zijn. 
Voor de trends kan ik je alvast dit meegeven:
– Bold eyeliners
– Naturelle make-up, met een mooie natuurlijke glow. Bijna alsof je niets op hebt.
– Felle lippen, maar met een vervaagde rand
Dit najaar wisselt naturel dus af met edgy eyeliners en felle lippen!
Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?
Lees het originele artikel op Mademoiselles de Mode

9 thoughts on “UPR FW14 beauty day: overzicht

  1. wow ziet er echt leuk uit!
    En ik ben blij met de drie trends die ik nu al weet: bold eyeliner: check; naturelle make up: check, felle lippen: check, aan dat vervaagde randje moet wel nog gewerkt worden 😉

    Liefs,
    Karlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *