ROC: Soleil Protexion+ voor het gelaat

Tegenwoordig mag je al blij zijn wanneer (jonge) vrouwen zich tijdens het zonnen beschermen met een zonnemelk. Maar toch heeft ook het gelaat extra bescherming nodig, iets wat je niet kan dekken met gewone zonnecrème. Roc komt daarom met een nieuw gamma dat speciale aandacht besteed aan het gelaat, tijdens het zonnen.

Omdat niet elke huid dezelfde behoefte heeft, zijn er 3 varianten: anti-aging (SPF 50+), hoge tolerantie  (SPF 50) en Fluid tegen bruine vlekjes (SPF 50+). Bovendien kan je ze tijdens de zomermaanden gewoon als dagcrème aanbrengen!

De anti-age variant combineert het ouder worden van de huid met bescherming tegen de zon. Twee vliegen in een klap dus. Ze helpt de belangrijkste tekenen van huidveroudering, veroorzaakt door de zon te voorkomen: rimpels, bruine vlekjes, doffe teint en dehydratatie.

De variant voor een gevoelige huid, is degene die ik zelf in gebruik heb momenteel. Vaak is gewone zonnemelk niet voldoende als je een (zon)gevoelige huid hebt. Dan is deze crème perfect: ze bevat moederkruid om de gevoelige huid te verzachten. Bovendien is deze parfum- en parabeenvrij en hyperallergeen.

Als laatste is er een speciale versie die bruine plekjes in het gelaat gaat verminderen of verhelpen. Deze bevat de actieve vitamine C, die de productie van melanine reguleert. Tegelijk geeft deze crème een zeer sterkte SPF 50+ zonnebescherming.

De crèmes zijn vrij licht en vloeibaar, maar wel smeuïg. Bovendien voelen ze ook niet te vettig aan, wat je wel eens hebt met een gewone zonnecrème. Deze kan je dus perfect als dagcrème gebruiken, zonder er een vettige huid aan over te houden. De tubes komen ook met een handige, dunne spuitmond die ik wel prettig vind werken.

Soleil Protexion anti-aging (SPF 50+): 17,50 euro (50 ml)
Soleil Protexion hoge tolerantie  (SPF 50): 16,70 euro (50ml)
Soleil Protexion tegen bruine vlekjes (SPF 50+): 17,50 euro (50 ml)
o.a. te koop bij de apotheek

10 thoughts on “ROC: Soleil Protexion+ voor het gelaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *