Weleda Skinfood

Weleda is een merk dat ik al jaren met veel plezier gebruik. En ik denk dat de meeste van jullie dit groene tuubje wel zullen kennen, al is het onder een andere naam, nl. Huidcrme. Bij Weleda zijn ze van het principe dat alles wat je op je huid smeert, je in principe zou moeten kunnen opeten, aangezien wat je ook smeert binnen enkele minuten via de huid in je bloedbaan terecht komt. Weleda pleit dus voor natuurlijke ingrediënten, en Skin Food is hier een perfect voorbeeld van.

Skin Food moet precies doen wat de naam zegt: je huid voeden. Droge en ruwe plekjes weer zacht maken: ellebogen, hielen, gesprongen lippen,… zoveel toepassingsmogelijkheden voor deze crme. Skin Food is een rijke, iets dikkere substantie die diep in de huid dringt en herstelt. Vanaf september hebben ze ook deze 30 ml editie die perfect is voor in je handtas!
Skin Food bevat dus uitsluitend natuurlijke elementen. Kamille en Calendula herstellen en verzorgen de huid. Driekleurig viooltje brengt een geprikkelde of droge huid tot rust. Een zachte basis van zoete amandelolie, zonnebloem- olie, bijenwas en wolwas maakt de huid weer zacht en soepel. Zuivere, etherische oliën van onder andere sinaasappel en lavendel zorgen voor een delicate geur. De geur van Skin Food is iets heel speciaals en daar moet je echt voor zijn. De geur doet me echt denken aan crmes van vroeger (van de bomma). Vooral lavendel ruik ik er in terug.

Maar oudbollig is deze crme zeker niet. Puur natuur is hip en ook celebs hebben dat gesnopen. Zo zijn Victoria Beckham en Adele razend enthousiast over Skin Food. I can see why: ik gebruik Skin Food sinds ik hem heb elke dag en gebruik hem graag voor mijn droge ellebogen en hielen. Ook als handcrme vind ik hem ideaal!

De vernieuwde Huidcrme aka Skinfood (75 ml) is sinds kort te vinden bij de Drogist (o.a. bij Di) en zal in september ook verkrijgbaar zijn in handtasformaat (30 ml)

Weleda Skinfood
75 ml – 9,99 euro
30 ml – 5,45 euro (vanaf september verkrijgbaar)

Lees het originele artikel op Mademoiselles de Mode

21 thoughts on “Weleda Skinfood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *