Pronails Festival Tunes

 Festivalitis en nagellak, twee van mijn favoriete dingen. Met een volle festivalzomer in aantocht, komt Pronails net op tijd met deze collectie! Kleurrijk, opvallend en zomers, the way we like it. Deze mini zomer collectie bestaat uit 3 hippe lakjes en een heleboel nail art supplies voor happy nails. Check this stuff out:

De groene lakjes in mijn collectie zijn enorm ondervertegenwoordigd. Ik weet niet waarom, maar groen is gewoon niet mijn ding. Toch is dit kikker groene lakje echt wow. Festival Fields is met zijn gele shimmer echt een specialleke. Bovendien dekt-ie na 1 laagje. Voor alle groen-lovers: go get it!
Blauwe lakjes zijn dan wel weer helemaal mijn ding, en ook Lucy in the sky is weer iets heel speciaals: mooi licht blauw met zilveren shimmer. Neigt ook naar het lila, I like! Dekt goed in twee dunne laagjes. Deze is mijn favoriet van de reeks! Ik combineerde hem met wat nail art stickers, die me weer helemaal terugbrengen naar mijn jeugd πŸ˜€
The thing I like about camping, is when I don’t. Eeeeecht geen campingmens en dit roze ‘No campingskills’ sluit perfect aan bij hoe ik me voel over kamperen πŸ˜€ Bright en bold, perfect roze noem ik dit. Jeansshort, leuke top en (barbie) roze nagels, yes sir! Dit lakje heeft, in tegenstelling tot de andere twee, geen shimmer, maar dat is niet nodig, it’s pretty anyway. Dit lakje heeft ook een iets dunnere substanties, waardoor het lakken net iets beter gaat, maar je hebt wel twee (dunne) laagjes nodig.
Bovendien probeerde ik de Festival Tribe nail design patch op deze uit. Een lange sticker strook waar je mee kan doen wat je wilt, een hele nagel bedekken, of stukjes gebruiken, het kan allemaal. Ik besloot voor de laatste optie te gaan en dat lukte prima. Verder zijn de Love & Peace nagelstickertjes ook super cute en die liggen alvast klaar voor Pukkelpop, yeeehaaa.
Pronail lakjes: 12,57 euro 
Nail design patch Festival Tribe 6,24 euro
Nail stickers Love, Peace & Happiness 3,95 euro
Nail art markers (Neon) 9,99 euro

Pronails is verkrijgbaar in geselecteerde salons.

22 thoughts on “Pronails Festival Tunes

  1. Hahaha, ik spendeerde al mijn zomers vroeger op campings met mijn ouders. Tenten opstellen lukt mij dus aardig, maar ik verkies toch ook liever een hotel πŸ˜‰ De lakjes zien er heel mooi uit, maar net iets te fel voor mij. De nail art die erbij hoort is ook wel tof! xo

  2. Leuke combinaties πŸ˜€ en ik vind elk kleurtje wel erg leuk.. alhoewel ik het meest roze draag van die 3 kleuren, maar daar zal ik eens verandering in brengen deze zomer. Kom maar op hemelsblauw en mooi groen πŸ˜€ ik vind de laatst nagelcombinatie ook het leukste trouwens. πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *