Claire’s Katy Perry PRISM Collection

Iedereen weet dat ik een girl crush heb op Katy: grappig, so pretty en een beetje coocoo in the coconut, that’s what I like. Onlangs zag ik via haar Facebook Fanpage (je bent een echte fan of je bent het niet he ;)) dat ze samen met Claire’s een juwelen lijn uitbracht. Benieuwd naar haar creaties? Ik laat jullie mijn favoriete items zien!


Haar collectie is ingedeeld in een Wild Flower en ROAR reeks.
Alle juwelen zijn gebaseerd op liedjes van ‘Prism’, die ik ondertussen al platgedraaid heb. Ik was toen de CD uitkwam al meteen fan van het Prism logo, dus ik ben blij juweeltjes terug te vinden die hier bij horen. Verder vind ik ‘Roar’ ook altijd een opkikker, een beetje mij guilty pleasure. Ik vind deze items dan ook het leukst. Als je de bijhorende jungle clip kent, dan zie je ook meteen waar ze haar inspiratie haalde voor deze lijn: tijgers, kleurrijke printjes, schreeuwende armbanden: check. Wild Flower is dan weer helemaal ‘Dark Horse’: Egyptische accenten, veel kleur en again: flowers!

Mijn favorieten komen een beetje uit beide collecties:

Katy Perry Claire's
Chain necklace / Chain necklace Chunky jewelry / Bracelet bangle / Katy Perry Wide Jewelled Metal Cuff / Katy Perry Pink Flower Corsage Cuff, NEW Wildflower Range, all,… Katy Perry Gold ROAR Hinged Cuff Bracelet  / Katy Perry Gold Tiger Front Back Studs / Katy Perry Gold ROAR Ring / Katy Perry Gold Geometric Earrings / Katy Perry Gold PRISM Stud Earrings

Verder steekt ze ook jullie iPhone in een mooi ROAR jasje

 Een minpuntje: deze collectie is limited edition en ook enkel online te verkrijgen! Snel zijn is dus de boodschap!

Welke items bekoren jullie het meest?

4 thoughts on “Claire’s Katy Perry PRISM Collection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *