L’Occitane Aromachologie: Relaxing Pillow Mist & Massage Body Oil

Deze zomer komt L’Occitane Aromachologie met een vernieuwd Lavendel gamma, nl een ontspannende lijn. Ik mocht bij UPR kennis maken met de nieuwtjes voor komende zomer en kreeg al wat proefjes mee om te proberen. Vandaag laat ik jullie twee vernieuwde lavendel producten zien.

De Relaxing Pillow Mist was meteen mijn favoriet uit dit gamma. Een hoofdkussenspray op basis van Essentiële oliën met o.a. lavendel, bergamot, mandarijn, sinaasappel en geranium. De geur is lekker fris en ik ruik persoonlijk de lavendel er het hardst in terug. Lavendel is dan ook bekend omwille van zijn ontspannende geur. Ik gebruik ‘m nu al een tijdje en vind het heerlijk om op mijn kussen en lakens te sprayen. Wie slaapt er nu niet graag in een fris bedje? Ik slaap al een tijdje niet zo goed en deze helpt met toch wel sneller in slaap te vallen.
Verder kreeg ik ook een massage en body olie mee naar huis. Aangezien ik geen vriend heb, zal er dus ook niet meteen gemasseerd worden. Maar toch gebruik ik deze olie graag als huidolie. Ook weer die lekkere lavendelgeur met een vleugje citrus, net zoals de Pillow Mist. De olie is handig in gebruik dankzij het pompsysteem en smeert verder ook fijn uit. Ik gebruik deze graag op mijn benen, na het lopen wanneer mijn benen een beetje zwaarder voelen.
Exacte prijzen en verschijningsdatum weet ik nog niet, maar momenteel staat er in de e-shop een vergelijkbare lavendel Pillow Mist voor 16,50 euro (ook 100 ml), dus ik veronderstel dat de prijzen rond deze zullen liggen (we’ll keep you posted). De verpakkingen vind ik trouwens to die for: vintage geïnspireerde verpakking, gebaseerd op de beginjaren van L’Occitane. Deze twee beauties staan alvast te pronken op mijn nachtkastje.
Ook nog te vinden in deze ontspannende lijn: geurkussentjes, badzout, douchegel, bodycream en een essentiële olie.

Lees de originele post op Mademoiselles De Mode.

8 thoughts on “L’Occitane Aromachologie: Relaxing Pillow Mist & Massage Body Oil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *