New in: accessoires II

Vandaag weer een allegaartje van nieuwe dingen! 

Eind mei was het mijn verjaardag en ik kreeg in juni nog wat late (maar extra leuke cadeautjes van lieve vriendinnen). Om te beginnen kreeg ik mijn eigen naamketting! Iets dat al heel lang op mijn wishlist stond. Ik kreeg van haar het typische Carrie necklace, beetje tacky en cliche, maar daar houden we allemaal wel een beetje van, niet? 

Van Sara & haar vriend kreeg ik het Naked Basics palette van Urban Decay wat ook al veel te lang op de wishlist stond! Op een of andere manier kon ik deze nooit te pakken krijgen op The Beauty Bay! Maar aangezien ik bij Sara al zovaak zeurde over dit palette, wist ze precies wat ik wou. Super cadeautje en de laatste maand echt mijn favoriete palette! Ik probeer nu zelfs door de week oogschaduw te gebruiken, that’s how much I like it!

Verder zijn het ondertussen ook al stevige solden op de e-shop van & Other Stories! Ik kocht deze keer enkel wat ik echt nodig heb: een nieuwe portefeuille! Maar ik ben er zeker van dat ik nog genoeg ga zwijken voor de fijne kortingen daar. Ik koos voor een fel blauw lederen exemplaar in een enveloppe model. I like! En de prijs: nog maar 23 euro! & Other Stories, I like the way you handle your sales!

En als laatste ging ik afgelopen weekend naar een Closet Sale die een vriendin organiseerde. Ik kocht er een mooi mint Zara short voor maar 5 euro. En natuurlijk kon ik deze ook niet laten liggen: een Marc by Marc Jacobs bangle die op mij lag te wachten, want deze past perfect bij de oorbellen die ik al heb van deze lijn. Koopje! 

19 thoughts on “New in: accessoires II

  1. Oh, wat een mooie spullen. Ik had natuurlijk al een preview gezien op je twitter 😀 Lief van Sara en haar vriend dat je de UD Naked basics hebt gehad!! En je portefeuille van &Other Stories is ook geweldig 😀

  2. Wat een geweldige spulletjes, het palette lijkt mij geweldig! En de portemonnee ziet er ok super uit, zelf zoek ik ook nog een nieuwe. Ik ga eens op de site kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *