Lady Speed Stick Fresh Infusions

Ik zag deze Amerikaanse deo’s al vaak passeren op verschillende blogs, en volgens velen is dit echt de holy grail der deo’s. Ik ben hier al heel lang benieuwd naar, maar vergat ze tijdens mijn tripjes naar de States mee te brengen. Gelukkig ken ik goed volk dat recent naar Canada vloog, en liet ik deze babies meebrengen! Ik kreeg een Tropical Breeze  & Coco fresh variant (my friend knows me so well)

Normaal ben ik iemand die nooit een deo stick zal kopen. Ik grijp altijd naar bussen of rollers voor in mijn handtas. Een favoriet merk heb ik niet echt, de meeste deo’s werken prima bij mij. De Lady Speed Stick belooft 24u frisheid. 24u houden ze het niet vol, maar een hele werkdag zeker wel. De geur blijft ook ongelofelijk goed hangen. En de geur, man die geur: this stuff is sooo good. In Amerika bestaan er ook zotveel varianten van. Deze twee komen uit de reeks ‘fresh infusions’. Je hebt uiteraard ook subtielere geuren, mocht je niet van felle, zoete geuren houden.
De textuur is ook prima. De witte, zachte stick schrikt in het begin nogal af, maar raar genoeg laat hij geen overdreven witte waas achter. Uiteraard zie je het product wel op je huid, maar onder je oksels maakt dat weinig uit. De stick is dus zo goed als transparant.
Beste deo ever? I think yes. De geuren, de werking: allemaal top! Enige minpunt: deze zijn uiteraard niet in Belgenland te verkrijgen (we suck), maar sinds kort is er wel een Nederlandse website waar je een aantal varianten kan kopen. Helaas zijn deze wel een stuk (!!!) duurder: je betaalt toch wel 5 euro voor een stick van 45 gram… Terwijl ik ze voor amper 3 Canadese dollar (2 euro) per stuk kocht.
Mocht je dus nog eens naar the US of A reizen, probeer ze dan zeker
(en breng mij er ook een paar mee ;)) 

13 thoughts on “Lady Speed Stick Fresh Infusions

  1. Met de deo doe je best wel lang, dus de prijs vind ik niet zo overdreven. Bij mij liet 'ie wel een witte streep achter. Maar er zit dus verschil in. Goede review!

  2. Ik gebruik meestal een deospray, voor de één of andere manier heb ik het niet zo voor rollers of sticks.
    Maar ik heb hier al zoveel goeds over gelezen, dat ik het misschien wel eens wil proberen 😀
    Je maakt trouwens heel mooie foto's en je hebt een leuke blog lay-out!
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *