Neutrogena Nordic Berry

Neutrogena, specialist in huidverzorging komt dit najaar met een nieuw Nordic Berry gamma, een verzorgingslijn op basis van de powervrucht (bij ons ‘moerbei’) uit het Noorden. De moerbei bevat veel mineralen, anti-oxidanten en vitamines. Je kan deze ook wel een terugvinden bij Raw foodlovers! Dit gamma moet het hydratatie niveau van de huid 3 keer verhogen en een gestresseerde huid weer kalmeren. Ik ben niet zeker of ik een gestresste huid heb, maar meer hydratatie kan ik zeker wel gebruiken. Met de herfst in aantocht, kan ik deze reeks zeker gebruiken. Ondertussen testte ik de texturen, geuren en werking al uit voor jullie.
Het Nordic Berry gamma bestaat uit een bodylotion, een dikkere body balsem, een handcreme, een voetcreme en een lippenbalsem.

De lotion voor handen en voeten is vrij gelijkaardig van textuur en geur: fris en fruitig. De textuur lijkt aan de dikke kant, maar smelt echt snel in je huid. Vooral de geur vind ik echt super: mild, fruitig en eigenlijk heel zomers! Beide laten geen overdreven vettig laagje achter, maar hydrateren je handen en voeten wel en maken ze zacht.

Ook bij de bodylotion en balsem werd ik al blij van de geur alleen! Jum, echt super fruitig en zoet, daar hou ik van! De textuur van de lotion is vrij dun en daarom ook perfect te doseren met een pompje, wat ik zelf heel handig en hygienisch vind. De lotion smeert goed uit en trekt ook weer snel in. De geur blijft ook langer hangen, maar zal je parfum door de dag niet overheersen. Mijn huid voelt soepel en zacht aan.

De bodybalsem is iets dikker van textuur en perfect geschikt voor de allerdroogste plekjes op je lichaam. Hij smeert verder wel goed uit en hydrateert je huid extra waar het nodig is.

Als laatste een lippenbalsem die je droge en gebarsten lippen weer moeten herstellen. Ik heb hier vooral last van in de winter, maar in de zomer is hij zeker even bruikbaar.

Het hele gamma ruikt ontzettend fris en zomers, maar volgens mij gaan deze producten in de winter evenzeer dienst doen! Juist dan is mijn huid droogt en ruwer en dan ga ik deze producten zeker kunnen gebruiken. De zoete fruitige geur kan mij altijd bekoren, zomer of winter!

De Neutrogena producten zijn uitsluitend te verkrijgen bij je apotheker. De prijzen? Die vallen voor een apothekersmerk reuze mee. Neutrogena producten worden samen met dermatologen ontwikkeld en zijn dus uiterst geschikt voor mensen met gevoelige huid.

Bodylotion (400 ml) 11,95 euro
Bodybalsem (200 ml) 8,95 euro
Handcreme (75 ml) 8,50 euro
Voetencreme (100 ml) 9,50 euro
Lippenbalsem (4,8 g) 5,50 euro

8 thoughts on “Neutrogena Nordic Berry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *