Nivea: Onder de douche Body Milk

Onlangs won ik bij Sophie een heel Nivea pakket wat ik deze week ging ophalen. Ik ben al van het eerste uur van van hun “luive wijven’ bodylotion voor onder de douche. Ik heb namelijk zo iemand die veeeeel te weinig smeert, ookal staan de flessen bodymilk zich op te hopen. Met de Nivea bodymilk voor onder de douche, bespaar je heel wat tijd, perfect dus voor mijn vergeetachtig kopje.

De bodymilk werkt als volgt: je wast je op gebruikelijke wijze met een douchegel naar keuze en spoelt je af. Hier na smeer je de bodylotion op je natte huid, even laten intrekken en weer afspoelen. Ik was in het begin vooral benieuwd of de bodylotion niet gewoon zou wegspoelen, maar dat valt super goed mee. De bodylotion lijkt een beetje waterproof te zijn en spoelt pas weg als je eens veegt. Achteraf voelt je huid heel gehydrateerd aan, alsof er een extra laagje over je huid zit. Een klein beetje vettig, maar niet storend.
Ik vind dit serieus 1 van de beste uitvindingen ever, dat ze hier niet eerder op gekomen zijn! De textuur is wat aan de dikke kant, maar smeert goed uit op een natte huid. De geur is zacht, zoals we van Nivea gewoon zijn. Bovendien is Nivea ook nog eens budgetproof: voor een tube van 250 ml betaal je zo’n 6 euro. Kortom, deze douche-proof lotion is een extra reden om van Nivea te houden.

7 thoughts on “Nivea: Onder de douche Body Milk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *