OOTD: this shit is ananas

 Afgelopen weekend nam ik nog eens de tijd om mijn favoriete nieuwe item op foto vast te leggen: mijn ananasbroek van Pull & Bear. De laatste zonnestraaltjes en waarschijnlijk ook de laatste momenten om deze vrolijke broek aan te trekken. Ik kwam deze beauty tegen in het magazine van Het Belang van Limburg en wist meteen dat ik die moest hebben. Na mijn gekleurde broeken verslaving, heb ik er nu ook enkele met print toegevoegd. 

Omdat de broek al opvallend genoeg is (pineapples everywhere), hield ik de rest sober. Topje en cardigan zijn van Hollister. By far mijn favoriete winkel voor basics als deze en jeansbroeken. Deze items bracht ik allebei mee uit Seattle, maar gelukkig is er tegenwoordig ook een Hollister in Maastricht. Het jeansjasje vond ik na een lange queeste bij Only. 
 Mijn allereerste (bordeaux) tasje van Silis mocht ook nog eens uit de kast. Ik vind deze kleur perfect voor de herfst en winter en haal deze baby dan ook graag weer uit z’n zomerslaap 😉 
En dan ook nog mijn favoriete paar ballerina’s van afgelopen zomer: cute & toch stoer door de studs. Ik werd instant verliefd op deze bij Avance.
Wat vinden jullie van deze fruitige broek?
(Foto’s door Sara)

16 thoughts on “OOTD: this shit is ananas

  1. Ik vind hem ontzettend gaaf!! Ik zou zelf zoiets niet kunnen hebben, maar bij jou staat die zo mooi. Ook goed gecombineerd.. enne je schoenen.. enne je tas.. enne je horloge!! Ik weet niet wat ik leuker vind 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *