Pronails Denim Dots

Deze herfst/winter collectie is er eentje naar mijn hart: donker, maar toch nog kleurrijk. Ik kreeg en Dirty Denim mee en de topper van deze mini collectie: Action Painting. Verder zit er in deze collectie ook nog een muisgrijs lakje (Greyt Foundation) waar ik ook wel enthousiast van word.

Dirty Denim is een petrol blauw/groen lakje dat eigenlijk al perfect dekt in 1 laagje. Ik vind het een zalig herfstige kleur, zonder dat het toch allemaal te somber wordt. Ik ben geen fan van bruintinten op je nagels, doe mij maar kleur, ook in de winter! Dit lakje past bij veel outfits en blijft ook lang zitten, zo’n 3 dagen, zelfs zonder topcoat,
Action Painting vind ik echt super tof. Ik hou van zo’n soort ‘flakey’ lakjes en kies dan ook vaak voor gelijkaardige topcoats als een beetje extra op je nagels. Action Painting zit bomvol zwarte, grijze en witte chunks en sliertjes. Very Jackson Pollock op je nagels!
De Denim Dots collectie is een Limited Edition collectie voor FW14, wees er dus snel bij. De Pronails lakjes zijn te verkrijgen bij Pronails Salons voor 12,50 euro per stuk.

9 thoughts on “Pronails Denim Dots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *