Leuk: Paris Print Van

How cool is this? Een oud ijs-busje dat door Paris rijdt. Wanneer je het spot, mag je er gerust binnenwandelen om je eigen zeefdruk te laten maken. T-shirts, topjes, totebags, je kiest zelf wat je laat drukken en met welke tekening. Je gekozen ontwerp wordt daar ter plaatse voor je gemaakt op zeef en je mag het erna zelf zeefdrukken. Awesomecakes.

Alle designs zijn door hen gemaakt en very limited, wat het gewoon extra cool maakt. Zeefdrukken is ondertussen een techniek die stilaan verdwijnt. Daarom vind ik het zo’n leuk idee om deze techniek terug onder de mensen te brengen, door ze gewoon zelf aan het werk te zetten en hen kennis te laten maken met het zeefdrukproces. Bovendien krijgen ze een uniek souvenir mee naar huis. Iets wat je zelf gemaakt hebt, is toch altijd beter, niet?
Voorlopig rijdt dit busje enkel in Parijs rond, maar please, walk this way! Ik zou elk geval super excited worden moest ik dit cute busje spotten!
Ook enthousiast? Op hun site kan je meer lezen over hun concept. En bovendien hebben ze ook een webshop waar je regelmatig prints kan bestellen.

6 thoughts on “Leuk: Paris Print Van

  1. Wat een gaaf concept! Gemotiveerde en hard werkende mensen.. leidt altijd tot inspiratie 🙂 leuk om hierover te lezen. Ik heb je trouwens genomineerd voor awards op m'n blog 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *