Drinks & Food in Rotterdam

Hell yeah, Rotterdam! Tot op heden ben ik nog steeds super enthousiast over deze stad (en niet alleen omwille van Chique Cosmetique). Ik heb op mijn citytrip echt ongelofelijk toffe plekjes en restaurantjes leren kennen en die wil ik vandaag graag met jullie delen! (Zet Rotterdam maar snel op je too-see-list ;))

1. Hotel-Restaurant Bazaar 
Dit restaurant, gelegen in de hipste straat van R-dam: De Witte de Whitstraat. Turks/Marrokaans geïnspireerd eten & interieur: hier word je instant goedgezind van! We gingen voor de uitgebreide lunch en dit resulteerde in een schotel hapjes met brood. Uitgebreid was het zeker wel en superlekker/gezellig. Bovendien kan je hier ook ontbijten.
2. The Tealab
Gelegen nabij de grote winkelstraat in het centrum. Onze eerste ontdekking ter plekke en perfect voor lunch of een tussendoortje. Hier hebben ze super lekkere warme en koude thee (ook bubbeltea), om dan nog maar te zwijgen van de gigantische stukken taart ;). Ik ging voor de carrotcake! Bovendien waren de obers super vriendelijk en kregen we nog een foodtip mee.
3. Ter Marsch & co
De tip die we bij Tealab kregen. Eveneens gelegen op de Witte de Whitstraat. Hier hebben ze de beste burgers in town. Nou en of! Heel erg lekker gegeten in een authentieke setting!
4. Donutexpress
Gelegen in de Markthal, met de machtigste, zotst gekleurde donuts ever seen. Tasty! 
5. Lebkov & Sons
Onze laatste ontdekking tijdens het wachten op de trein. Vlak tegenover Centraal Station. Een hele coole, American-like koffiezaak met kleine snacks (sandwiches, salades). Gewoon voor het retro logo moest ik al binnen ;). 
 Hebben jullie nog tips voor Rotterdam? Ik weet nu al dat ik er nog terug naartoe wil!

5 thoughts on “Drinks & Food in Rotterdam

  1. Thx voor de tips! Wij waren er 2 jaar geleden tussen Kerst en Nieuw en ik wil ook weer terug.
    Mijn aanrader zou de Ten To Three Bakery zijn, je typische cupcake shop maar heel schattig Alice in wonderland decor

    <3

  2. Leuk! Meeste plekjes kende ik al, maar de Lebkov & sons heb ik nog niet geprobeerd. Volgende keer als ik in Rotterdam ben, spring ik er eens binnen. Als er mij nog tips te binnen schieten dan laat ik ze zeker nog weten.

  3. Ojee, ik heb honger gekregen! Rotterdam staat al een tijdje op mijn lijstje en is niet zo ver van waar ik woon. Met de trein ben ik er zo! Ik heb je adresjes opgeschreven en kijk alvast héél erg uit naar Donutexpress 😉 xo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *