The hunt for all black sneakers

Gotta love shoes. Ik heb dan ook al een redelijke collectie bij elkaar gespaard het voorbije jaar, maar iets wat ik nog niet had, zijn sneakers. Je weet wel, voor de comfy dagen: skinny jeans, sweater en de meest comfortabele schoenen die je hebt. Omdat ik wil dat ze bij veel outfits passen en toch nog een beetje class uitstralen, besloot ik voor ‘all blacks’ te gaan. Ik schuimde het internet af en bestelde uiteindelijk mijn verkozen paar. Benieuwd wat het www te bieden heeft?


All black sneakers

New balance trainers, €160 / NIKE spike shoes, €220 / Converse rubber sole shoes, €48 / NIKE black leather shoes, €105 / NIKE black leather shoes, €96 / Nike trainers, €105 / Adidas Originals laced booties, €105 / Keds brogue shoes, €39 / Vans sneaker, €57

Als het op zwarte sneakers aankomt, is er heel wat te vinden. Maar ik wilde liefst zo neutraal mogelijke kicks. Echt mega sportieve schoenen waren dus uitgesloten. De Nike Airforce 1 sneakers vond ik voor mezelf een beetje te chunky. Aan mijn dunne benen zouden het nogal klompen lijken dacht ik. All Stars heb ik al genoeg, dus ook deze zette ik snel aan de kant. Het liefst wilde ik hele zwarte Adidas originals of good old Vans, alhoewel de Nike Roshe’s ook in mijn gedachten bleven.
Op aanraden van vriendinnen bleken de Vans de beste optie voor mij. Onopvallend, helemaal zwart, comfy en hip. Ik ging voor de originals met de dikke zool. Bovendien zijn het ook nog eens lightweights, wat ze extra comfortabel maken! Ik vond deze op Zalando, which means: super snel en nog eens aan een goede prijs! 

One thought on “The hunt for all black sneakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *