Hema Face Masks

Vorige week kreeg ik van Anneleen dit setje cadeau. Ik gebruik heel af en toe eens een maskertje, maar zou het wel eens vaker moeten doen. Deze komen dus heel goed van pas. In dit Face Mask setje zitten 3 varianten: dead sea mask, chocolate mask en een strawberry mask. 

3 Gezichtsmaskertjes: Verzorgend en zuiverend, reinigt het gezicht, verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden op een milde wijze. En zorgt voor een schone, gehydrateerde en gladde huid. Geschikt voor elk huidtype.
Ik testte alvast het dead sea maskertje uit om mee te beginnen. Vooraleer je begint met het masker, reinig je je gezicht grondig met warm water. Op je nog wat natte gezicht breng je het masker aan. De substantie is zacht en niet te dik, zodat hij nog perfect smeerbaar is. Met het zakje kan ook een goed laagje smeren, dus zeker niet te zuinig zijn. Eens gesmeerd, mag je het 10 tot 15 minuten laten intrekken.
Het masker voelt fris en wat muntachtig aan en het prikkelt je huid wat. Niet slecht prikkend, maar aangenaam prikkend. Het masker verhard wat na 10 minuten en dan weet je dat het tijd is om het af te spoelen. Het is dus geen peel-off maskertje zoals je wel vaker ziet.
Achteraf voelt mijn huid proper, zacht en gehydrateerd aan. Bovendien had ik last van wat droge plekjes en ook die zijn nu verdwenen. Ik moet duidelijk vaker een maskertje doen 😉

6 thoughts on “Hema Face Masks

  1. Ik heb al eens het Strawberry masker en het Warm Honey masker geprobeerd en die waren niet verkeerd. Wel vind ik ze nu een beetje duur voor 1 à 2 keer gebruiken en kies ik liever voor een tube van Freeman! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *