Catrice Rose Palette

De palettes van Catrice hebben me eigenlijk altijd al kunnen bekoren: nude, matte en nu ook een rosé versie. De roze en taupe kleurtjes spraken me meteen aan. En voor €4,99 kan je wel eens proberen, hé.

Het palette bestaat uit shimmery en één matte tint, die meteen mijn favoriet is. Van een licht roze highlighter tot een mooie bordeaux tint voor in je crease. Voor een zachte ooglook tot een heftige rosé smokey eye.
Mijn oog viel meteen op de laatste 3 kleurtjes: taupe, oudroze en bordeaux. Daar leek me zeker iets moois mee te maken! De pigmentatie is oké, de oogschaduws zijn een beetje korrelig waardoor je moet oppassen voor fallout. Verder geven ze een redelijk pigment af (swatches zonder oogschaduw basis) en blenden ze vrij goed in elkaar. Met een oogschaduwbasis werken ze iets beter en komen de kleuren beter over. Een look met dit Rose palette volgt zeker nog.
Eerlijk? Ik vind de oogschaduws heel mooi van kleur en hou van de shimmery-matte combo, maar de pigmentatie kan wel beter. Eigenlijk ben ik meer fan van de Essence palettes, die zachter zijn van textuur én prijs.

4 thoughts on “Catrice Rose Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *