Akileine voetverzorging

Een hele tijd geleden kreeg ik Akileine voetproducten toegestuurd. Omdat de zomer toen net op z’n einde liep, had ik ze nog niet uitvoering kunnen testen. Nu de zomer weer lonkt, de voetjes weer in ballerina’s gestoken worden, kunnen ze wel wat extra verzorging en freshness gebruiken.

De Akileine voetendeo en schoenenspray zijn ideaal als je net zoals mezelf snel last hebt van klamme voeten en glijdende schoenen. Let’s face it, ‘zweetpattees’ zijn in mijn geval niet te vermijden en daarom draag ik dus ook altijd kousjes of lederen zooltjes.
De Akileine voetenspray bevat een soort van poeder die je voeten niet alleen droog houden, maar ook nog eens behoeden van kloofjes of andere pijntjes. Bovendien geven ze je voeten de verfrissing die ze nodig hebben tijdens de warmste maanden.
De schoenenspray spuit je dan weer in je schoenen zelf om die een fris geurtje te geven en om op die manier ook mee te helpen aan minder klamme voeten.
Beide sprays doen goed hun werk en zorgen inderdaad voor heel wat freshness. 
Je kan deze Akileine producten voor ongeveer €14 vinden bij je (online) apotheker.

3 thoughts on “Akileine voetverzorging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *