New in: Cluse La Bohème

Omdat ik bijna jarig ben, besloot ik dat het tijd was voor een cadeautje 😉 Aangezien ik zot ben van horloges, en nog een serieuze wishlist heb, mocht ik van mezelf een nieuwe bestellen. Ik ging voor een Daniel Wellington lookalike van Cluse, die iets meer budgetproof is dan DW (maar even pretty).

Ik ging voor een klassieke La Bohème  model in Rose Gold, met een gewoon zwart bandje. Ik heb nog geen zwarte horloges, dus mijn keuze was snel gemaakt. Zwart past ook gewoon bij alles!
Het handige bij Cluse is dat je de bandjes afzonderlijk kunt bijbestellen, iets wat ik bij Komono bijvoorbeeld een super groot nadeel vind! Wanneer je bandje versleten is of je een nieuw kleurtje wilt, kan je dankzij het handige kliksysteem, het bandje zelf vervangen.
Nog een pluspunt van Cluse: ze zijn razend snel! Cluse is een Nederlands merk, dus ze moeten niet van ver komen. De dag na mijn bestelling, zat ze al in de bus. Wowie. Ideaal voor mensen zonder geduld zoals mezelf 😉
De Cluse horloges zijn 89, 95 euro per stuk. Voor een nieuw lederen bandje bestaal je 30 euro.

3 thoughts on “New in: Cluse La Bohème

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *