Essence mini shoplog

Omdat mijn geliefde Essence brow setje bijna leeg was, besloot ik om nog eens langs de budget make-up schappen in het Kruidvat te wandelen. Uiteraard nam ik niet alleen iets nieuws mee voor the brows 😉

Ik besloot om eens iets anders te proberen dan een wenkbrauw poeder. Omdat je met een poeder je wenkbrauwen best fel aanzet, ging ik deze keer voor een potlood variant. Op die manier kan ik waarschijnlijk ook preciezer werken. Ik koos de kleur ’02 brown’ die eigenlijk best perfect is! Je kan hier je wenkbrauw lichtjes mee aanzetten, maar zeker ook feller inkleuren als je in laagjes werkt. De pigmentatie is niet heel sterk, maar dat moest ook niet. Dit potlood was maar 1,59 euro.
Uit het Essence schap bracht ik ook deze chubby highlighter mee. Ik heb alleen maar hightlighter poeders en was benieuwd naar deze potlood variant. De pigmentatie is super en het potlood is kei romig! Nice! Voor 1,99 euro nam ik de variant ‘Pearl’ mee. Ik gebruik hem op mijn wenkbrauwbot, binnenste ooghoeken en eventueel op de waterlijn. Aanradertje!
Aangezien ik de laatste tijd weer helemaal into bright lips ben, bracht ik ook een longlasting lipstick me in de kleur ’12 Blush my lips’, een mooi berry kleurtje. Deze lipstick blijft ze-ker 4u zitten met intacte kleur! Voor 2,39 euro per stuk wil ik nog meer lipsticks uit deze reeks! Hij blijft beter zitten dan sommige MAC lipsticks! Dikke winner!
Wat is jullie Essence favoriet?

10 thoughts on “Essence mini shoplog

  1. Mooie producten! Ik heb zelf een nudekleurige lipstick uit deze lijn (hij heet Natural Beauty volgens mij) en die is ook echt super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *