Nivea Flower Fresh Deo

Als Nivea fan van het eerste uur kon ik niet wachten om deze nieuwe varianten deo’s te testen. Ik probeerde eerder nog al deo’s van Nivea (onder andere de Invisible variant), maar ik wissel graag eens af. Vandaag is het de beurt aan de Flower Fresh variant die me meteen doet denken aan mijn tienerjaren.

De bloemengeur van de Flower Fresh variant doet me denken aan één van mijn allereerste deo’s van Rexona (die volgens mij nu niet meer bestaat): heerlijk zoet en girly. De geur op basis van viooltjes en rozen ruik je de hele dag door subtiel. De 48u die hij belooft te beschermen tegen zweet en geurtjes kan ik niet bevestigen, aangezien ik elke dag enkele keren spuit (blame de geur), maar voor een gewone werkdag voldoet het zeker aan mijn eisen.
Naast de Flower Fresh variant is er ook nog de neutrale Comfort Fresh deo. De deo’s kosten €2,99 per stuk.

3 thoughts on “Nivea Flower Fresh Deo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *