Birthday Beauty Wishlist

Zo’n maand voor mijn verjaardag, sla ik altijd aan het pinnen. Dit jaar is mijn wishlist vrij beperkt, want ik kocht lastminute zelf wat dingen die ik écht graag wou (o.a. See by Chloé), maar dat houdt me niet tegen om andere must haves te wishlisten. Maandag is mijn 29ste verjaardag vandaag toon ik jullie wat er nog op de beauty wishlist staat!

1. Real Techniques brushes, al dan niet in de Bold Metals variant (zooo pretty). Van de gewone reeks heb ik al een setje voor de ogen, maar zou graag nog het ‘face’ setje willen. De Bold Metals heb ik hier in mijn lokale Lookiss nog niet gespot helaas!


2. De W7 dupes van de Naked palettes. Zelf heb ik enkel het eerste Naked Basics palette, waar ik super tevreden mee ben. Aangezien mijn budget het niet toelaat om massa’s geld uit te geven aan de real deal, zou ik graag deze van W7 eens proberen.


3. Soap & Glory: een super leuk merk dat we hier helaas niet hebben. Ik hou van de verpakkingen en heb al een paar Soap & Glory producten verslonden.


4. ALL THE LIPSTICKS. Sinds kort weer helemaal into kleurtjes op mijn lippen. Ik heb zowel budget als duurdere varianten en heb tussen beide favorieten zitten.

7 thoughts on “Birthday Beauty Wishlist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *