The Body Shop Banana Shampoo

Vandaag een klassieker van The Body Shop: de Banana Shampoo, die oorspronkelijk in 1990 uitgebracht werd, is back! Ik kreeg voor mijn verjaardag een bon van 5 euro cadeau en besloot deze naar bananen ruikende shampoo eens te proberen.

Aangezien ik snel last heb van vette haren ben ik altijd op zoek naar shampoo’s die heel goed reinigen en mijn haren langer dan een dag proper houden. De shampoo bevat bananenpuree en Community Fair Trade honing. De textuur is eerder aan de romige kant (niet geheel doorzichtig), maar daar hou ik persoonlijk wel van. 
 Deze shampoo werkt goed voor mij, al is de bananengeur wel echt erg aanwezig, hier moet je dus fan van zijn. Verder maakt het mijn haren super proper (zo voelt het toch) en houden mijn haren het zo’n 2 dagen vol. De super shiny finish is ook best aanwezig. 
 Als je van bananengeur en shiny manen houdt, is deze fruitige en zomerse shampoo een aanrader. Je betaalt 6,50 euro voor 250ml. Bovendien is er ook nog een conditioner die je in combinatie kan gebruiken voor dezelfde prijs.

6 thoughts on “The Body Shop Banana Shampoo

  1. Ik ben al enige tijd op zoek naar een shampoo die mijn haar echt heel grondig reinigt. Ik gebruik nu L'Oreal Professional en ik heb de indruk dat mijn haar zelfs na shampoo beurten nog niet helemaal proper is. Misschien dat ik deze dan eens probeer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *