Rituals Mandi Lulur Body Scrub

Aaah Rituals, jullie blijven me verbazen met je lekkere geuren en mooie Limited Editions. Deze zomer brengt Rituals Mandi Lulur uit: mooie witte / houten verpakkingen met een heerlijk zoete geur op basis van de Aziatische plant Frangipani en rijstmelk. De Mandi Lulur collectie bestaat uit een Shower Foam, Bath Foam, Body Scrub, Body Cream, Fragrance Sticks en een Scented Candle. IK mocht de scrub uitproberen.

Ik mocht de body scrub uittesten, een product dat ik nog nooit probeerde van Rituals. De structuur is alvast goed: de scrub is vrij stevig en grof, waardoor hij goed zijn werk doet en je huid stevig en zacht achterlaat. De geur is helemaal mijn ding: fris, zoet en bloemig. Volgens mij is hij ook op basis van olie, waardoor hij je huid lekker gehydrateerd en lichtjes vettig achterlaat.
Rituals Mandi Lulur Shower Foam € 8,00
Rituals Mandi Lulur Bath Foam € 13,50
Rituals Mandi Lulur Body Scrub € 19,50
Rituals Mandi Lulur Body Cream € 18,00 

Rituals Mandi Lulur Summer Limited Edition is te koop bij Rituals winkels en in de webshop.

4 thoughts on “Rituals Mandi Lulur Body Scrub

  1. Dit weekend was ik toevallig in een Rituals winkel en ik heb de lijn daar kunnen testen. Het ruikt echt hémels. Ik heb nog een goede voorraad scrubjes staan nu, maar misschien keer ik nog wel terug voor een ander productje. xo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *