Maybelline The Rocket Volume Express

Ik probeer graag nieuwe producten uit en ook oo vlak van mascara’s wissel ik graag af. Mijn vorige van Covergirl is helaas niet meer verkrijgbaar bij Delhaize, dus moest ik op zoek naar een nieuwe topper.

Via mijn favoriete beautyqueen Essiebutton kwam ik uit op The Rockets van Maybelline. Zij zweert bij deze mascara en behoort tot haar alltime favorites. Aangezien Maybelline gewoon verkrijgbaar is bij o.a. kruidvat, besloot ik hem te proberen. Ook niet de eerste keer dat ik producten koop dankzij Essie 😉

De verpakking en ook het borsteltje zijn zeer vergelijkbaar met die van Covergirl. Mijn fobie voor zulke borsteltjes is gelukkig al eventjes voorbij. Het borsteltje werkt goed, maar je moet wel nakijken dat het niet te veel product opneemt, dat is een nadeel van deze borsteltjes.

Verder werkt de mascara prima en geeft hij mijn wimpers vooral lengte, maar zeker ook heel wat volume. De kleur is mooi zwart en de niet waterproof versie is goed te verwijderen.
Met zijn 14€ is deze mascara niet heel goedkoop, maar alsof very budget in vergelijking met andere high-end merken.

4 thoughts on “Maybelline The Rocket Volume Express

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *