Domo MyBlender

Ik heb al eens een grote blender cadeau gekregen, maar met z’n grote glazen kan, is deze niet zo praktisch. Het afwassen ervan is er ook te veel aan. (Laaaazy). Spontaan als ik ben, bestelde ik ineens een nieuwe mini blender op bol.com, zo eentje waar he heel gemakkelijk smoothies mee kan maken. Ineens ook een beetje gezond doen!

De Domo MyBlender had heel wat goede reviews en bovendien valt de prijs bijzonder goed mee. Het feit dat het mixreservoir ook je drinkbeker is, vond ik geniaal.
Door dat hij zo compact is, neemt de blender ook niet te veel plaats in op mijn aanrecht, wat ook een groot voordeel is. Bij de blender krijg je twee drinkbekers (eentje van 300 ml en 600 ml), waarop je het mesje schroeft. Nadien kan je dit mesje wisselen voor een drinkdop, die goed sluit voor ‘on the go’. Geen gezeul meer met flesjes die lekken.
Bovendien is de afwas hieraan snel gedaan. Je beker uitspoelen en het mesje is gemakkelijk bereikbaar omdat het een dopje is. Voor mijn smoothies wissel ik graag af tussen vers fruit en diepvriesfruit, tussen kokosmelk en yoghurt! 
De Domo MyBlender is o.a. verkrijgbaar bij bol.com en hij is nu in de aanbieding.

2 thoughts on “Domo MyBlender

  1. Ik heb ook echt een hekel aan van die grote, onhandige blenders! Ik heb sinds kort een vergelijkbaar exemplaar in het blauw. Echt superhandig voor lekkere smoothies on the go zoals je zegt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *