Polette Jimini

Een tijdje geleden maakte ik al mijn Polette Wishlist op. Ondertussen kan ik me ‘proud owner’ noemen van een exemplaar. Polette.nl contacteerde me met de vraag of ik graag hun site en brillen wilde reviewen. Aangezien ik al een serieuze wishlist had, zei ik natuurlijk ja! Ik koos uiteraard een (gewishlist) modelletje (uit de maar liefst 900 modellen) uit op polette.nl en ging aan de slag met de online ‘Try On’ tool.

Polette is een online opticien, die gebaseerd op een simpel systeem, waardoor ze hun prijs heel laag kunnen houden: er is namelijk niemand anders dan Polette tussen fabriek en klant. Alle brillen en monturen worden klaargemaakt in hun eigen werkplaatsen. Bovendien kan je niet alleen een zonnebril bestellen, maar ook gewoon een (zonne)bril op sterkte, voor jou op maat gemaakt. Al vanaf 9,99 euro kan je een (zonne)bril bestellen, super betaalbaar en een deftige kwaliteit. Afhankelijk van het model dat je kiest, en de sterkte van je glazen, zal de prijs een beetje oplopen, maar alsnog heel betaalbaar zijn.
Aangezien ik onlangs mijn ogen liet laseren, is het nog niet zeker of ik ooit nog een bril nodig heb. Ik bestelde alvast het Jimini zonnebril, met diva glazen en mooie gouden details. Voor het uitkiezen hield ik ook rekening met de breedte van het montuur. Die staan gelukkig bij elk model. Ik vergeleek de breedte van de Jimini met een andere zonnebril en dit paste perfect!

(de mooie gouden details)

De wachttijd viel ook erg mee (ik kan niet goed wachten haha), na een weekje had ik mijn bestelde exemplaar binnen. Bij je bril vind je ook een gepast brillendoekje en hoesje. Mijn eerste echte ervaring met Polette viel dus super goed mee en ik ben alvast summerproof nu!

(Een vriendin bestelde tegelijkertijd ook op Polette en koos voor een ‘Harold‘ model)


(De mooie Kruidtuin in Leuven)
Kennen jullie Polette al?

9 thoughts on “Polette Jimini

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *